Sociale medier / Influencer marketing

BRICKSHARE

“Peter, Alexander & resten af holdet er super dygtige og altid klar med en masse idéer og forslag. De er ekstra omhyggelige med at lave opslag, som er målrettet og skræddersyet til Instagram. De har haft en meget analytisk og strategisk tilgang til brugen af Influencers til Brickshare og det har skabt gode resultater og troværdighed. Jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med Nordic Social.”

– Kamran Ahmed, CMO & Co-Founder 

104%

Flere signups

fra IG efter 6 mdr

70

Investeringer

Værdi: 1.800.000 kr.

BrickshareUdfordringen & løsningen

Virksomhed: Brickshare A/S er en dansk online investeringsplatform, der gør det nemt for alle at investere i fast ejendom gennem crowdfunding. Som nogle af de første i Norden, har Brickshare forsøgt at gøre op med den forældede ejendomsbranche – en verden der førhen var forbeholdt de allermest velhavende. Dette gjorde de ved at demokratisere byggefinansieringen, så alle folkeslag kan være med – helt ned fra 10.000 kr.

Udfordringen: Opgaven handlede om at kommunikere budskabet ud til befolkningen, at vække en interesse hos dem og indsluse dem i Brickshares univers. Dette skulle ovenikøbet gøres helt organisk – altså ingen annoncekroner.

Løsningen: Vi præsenterede vores plan og vision for hvordan Instagram kunne indgå i Brickshares marketing-flow og bidrage til øgede konverteringer. Vi optimerede indledningsvist deres Instagrams profilopsætning samt de visuelle rammer; herunder nye designs af highlight-ikoner og stories. Samtidig udarbejdede vi en skarp og alsidig content-plan for at sikre os, at der blev postet de rigtige ting, på de rigtige tidspunkter. Gennem både stories og opslag opfordrede vi løbende både nye og gamle følgere til aktivt at besøge Brickshares hjemmeside. Sideløbende med dette interagerede vi med nye profiler i deres kernemålgruppe og etablerede samarbejder med udvalgte Influencers – begge tiltag bidrog til den øgede trafik.

Er du klar til at tage dine sociale medier til et højere niveau?

Gasværksvej 10E, 1656 København V
hello@nordicsocial.dk
+45 53 60 44 04

Siden er beskyte af reCAPTCHA og Google Privacy Policy samt Terms of Service gælder.

Vi har arbejdet med en del bureauer, og Nordic Social er i dag det eneste vi bruger. Det er første gang, at vi har oplevet, at et bureau tænker selvstændigt og leverer på et niveau, der er højere, end hvad vi selv ville kunne. Nordic Social forstår os, og leverer tårnhøj kvalitet. - Valde Gaarn Rasmussen, CCO & Co-Founder fra Chabber