Vi styrer din Facebook og sørger for, at der jævnligt bliver postet visuelt fængende og engagerende content.

Ønsker du at få en stærk Facebook-tilstedeværelse, men mangler tid og kompetencer? – så er denne ydelse for dig! I samarbejde med dig udvikler vi en målrettet strategi der stemmer overens med din virksomheds overordnede mål og identitet. Du får tildelt en SoMe-ansvarlig, der fremadrettet vil være en direkte forlængelse af din virksomhed, uden alt bøvlet med ansættelse! Vi ved at der i tide og utide kan opstå uventede situationer, som påvirker din virksomheds markedsføringsindsats. Derfor kan vi kontaktes alle ugens dage, og er utroligt fleksible når der kommer ting ind fra højrefløjen.


Transparens er et gennemgående element i alt vi laver.

Du kan altid følge med i vores arbejde i vores fælles drev, hvor du kan komme med konstruktiv feedback og kommentarer for at sikre dig, at vores kvalitet stemmer overens med dine forventninger. Intet bliver postet uden din godkendelse!


Vores månedlige rapportering holder dig opdateret på din profils udvikling.

Hver måned fremsender vi ligeledes en rapport, der kort og præcist afklarer månedens resultater og eventuelle forbedringspunkter vi ønsker at implementere fremadrettet. På den måned kan du altid følge med i din profils udvikling og sikre dig at vi er på rette spor.