Få flere følgere, mere engagement og øget brandawareness hos din kernemålgruppe.

Ud fra dine specifikke ønsker og målsætninger udvikler vi en målrettet vækstplan, der rammer personer i din kernemålgruppe, og dermed nye potentielle kunder. Når vi har fastslået din målgruppe, går vi aktivt ind og interagerer med profiler, der tidligere har vist interesse for din niche, og dermed også er mere tilbøjelige til at konvertere til følgere, og senere betalende kunder.


Vi vækster din profils følgerbase og forstærker din indsats på Instagram, alt sammen mens du styrer profilen!

Er du træt af stagnerende vækst? Vi booster din følgertilvækst med nye og ægte følgere og hjælper dig med at synliggøre dit brand, så du kan blive opdaget af nye potentielle kunder. På Instagram taler folk ofte om antallet af følgere, men i vores optik handler det i højere grad om hvilke følgere, der er tale om. Derfor sørger vi for at dine nye følgere ikke bare er aktive, men også interesserede i at interagere med dig og dit brand.


Vi benytter os af data for at sikre os at vi holder hvad vi lover, måned efter måned.

Vi optimerer og tilpasser løbende vores målgrupper og interaktionsmønstre efter hvad der performer bedst, for at sikre dig de bedst mulige resultater. Vi fremsender dig ligeledes en månedlig rapport, så du tydeligt kan følge med i vores arbejde og din profils udvikling.