Få dit brand synliggjort gennem de rigtige Influencers

Lancerer du et nyt produkt? Vil du gerne nå bredere ud? Vil du gerne opbygge tillid til dit brand? Uanset om du ønsker at prøve kræfter af med en enkelt kampagne eller gerne vil have en fast brandambassadør, så kan vi hjælpe dig. Influencers er utroligt effektive, når det kommer til at drive mere målrettet trafik og generelt skabe positiv omtale for dit brand.


Bliv matchet med de helt rigtige influencers

Influencer marketing kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der er så mange derude, at det kan virke uoverskueligt at komme i gang. Hvordan finder du de rette personer til jobbet? Hvordan sikrer du, at deres følgere er ægte? Hvordan kan du vide, om en influencer er relevant for din virksomhed eller ej? Med vores hjælp undgår du forvirring og frustrationer. Vi matcher din virksomhed med de helt rigtige influencers og sørger for hele processen, så din kampagne foregår gnidningsfrit.


Story-tellers med styr på målgruppen

Influencers er utrolig skarpe til at lave visuelt fængende og engagerende indhold, som fanger deres målgruppe. Og hvis du deler målgruppe med dem, hvorfor så ikke lade dem hjælpe dig med at producere indhold? Vi sørger for at du får det maksimale udbytte fra din Influencer kampagne, således at du efterfølgende kan bruge det indhold der bliver produceret, på din egen profil.