Få dit brand synliggjort gennem de rigtige Influencers.

Lancerer du et nyt produkt? Leder du efter en måde hvorpå du kan få opbygget tillid til dit brand? Uanset om du ønsker at prøve kræfter af med en enkelt kampagne eller at få tilknyttet en fast brandambassadør, er Influencers utrolig effektive, når det kommer til at skabe positiv omtale og drive målrettet trafik.


Undgå forvirring og utilfredsstillende resultater – vi sørger for din kampagne foregår gnidningsfrit.

Influencer marketing er i dag lidt af en jungle. Det kan derfor virke uoverskueligt at skulle komme i gang; hvordan finder du de rigtige personer? hvordan sikrer du at deres følgere er ægte og relevante for din virksomhed? hvordan sikrer du at  produktet bliver tilfredsstillende? Det er Influencerens opgave at promovere dit brand, og det er vores opgave, at finde de perfekte Influencers for netop din virksomhed, og facilitere hele processen.


Influencers er fantastiske story-tellers og kender deres målgruppe ud og ind.

Influencers er utrolig skarpe til at lave visuelt fængende og engagerende indhold henvendt deres målgruppe – hvorfor ikke lade dem hjælpe dig med at producere indhold? Vi sørger for at du får det maksimale udbytte fra din Influencer kampagne, således at du efterfølgende kan bruge det indhold der bliver produceret, på din egen profil.