Vi udvikler en målrettet strategi, der afspejler din virksomheds overordnede mål, og fører den ud i livet for dig.

Korrekt håndtering af en virksomheds Instagramprofil er for de fleste en svær og tidskrævende opgave. Vi håndterer alt der er relateret til din Instagram – læn dig blot tilbage, og se din profil tage form. Vi planlægger nøje dine opslag, skriver de fængende tekster, bruger de rigtige hashtags og poster det rigtige indhold på de rigtige tidspunkter. Vi sørger ligeledes for den daglige interaktion med dine følgere for at afføde yderligere engagement og understrege, at du er kommet for at blive.

Vi hjælper dig med at skabe et engageret community omkring dit brand.

Et af vores primære mål er at skabe et engageret community omkring dit brand. Vi gør en dyd ud af, at skrive fængende tekster, der opfordrer følgerne til at tage handling. Vi svarer ligeledes både indgående beskeder og kommentarer, hver eneste dag. Det er vores job at sikre os, at dine følgere føler sig hørt, og at de kommer igen, dag efter dag.

Vi sørger for at din indsats ikke længere går uset hen!

Vi går aktivt ind og interagerer med relevante profiler i din målgruppe og introducerer din profil for nye potentielle kunder, alt sammen uden brug af annoncekroner.