En konkret strategi er altafgørende for din succes på Instagram.

Det kræver både tid og kendskab til at indsamle og analysere den store mængde af data, der kan findes gennem Instagram. Dog kan en dybdegående rapport markant forbedre din markedsføringsindsats på Instagram og løfte din profil til det næste niveau. Har du brug for noget kant til din virksomheds Instagram, så er dette for dig. 


Vi indsamler data fra din profil og omsætter den til en skarp strategi.

For at udarbejde den bedste og mest hensigtsmæssige strategi for dig, indsamler vi data fra din profil over én måned. Før vi begynder afklarer vi sammen fokuspunkterne for analysen. Det kan eksempelvis være data omkring dine følgeres demografi, din brug af hashtags, dit indhold eller dine konkurrenter. Vi behandler efterfølgende den rå data og sammensætter den til en håndgribelig rapport med både strategi og konkrete optimeringspunkter. Vi sørger for klare linjer, der kan implementeres direkte i jeres markedføringsindsats på Instagram.


Få friske og kompente øjne til at se på din profil.

Skyklapper er ikke udelukkende henvendt travheste. Vi mennesker har også en tendens til skyklapper, når vi er dybt indlejret i noget – og Instagram er ikke en undtagelse! Vi laver en total gennemgang af din profil og fremlægger både styrker og svagheder. På den måde får du et friskt pust, nye inputs og sikrer dig samtidig, at din indsats fremadrettet er i overensstemmelse med din data.