Få succes på Instagram med en konkret strategi

Det kræver både tid og kendskab at indsamle og analysere den mængde data, der kan uddrages fra Instagram, men det er det hele værd i sidste ende. Med en dybdegående rapport kan du markant forbedre din markedsføringsindsats på Instagram og løfte din profil til det næste niveau.


Vi omsætter dine data til en skarp strategi

For at udarbejde den bedste og mest hensigtsmæssige strategi for dig indsamler vi data fra din profil over én måned. Efterfølgende behandler vi den rå data og sammensætter den til en håndgribelig rapport med både en overordnet strategi og konkrete optimeringspunkter. Vi sørger for klare linjer, der kan implementeres direkte i jeres markedføringsindsats på Instagram.


Få kompetente øjne på din profil

Skyklapper er ikke udelukkende henvendt travheste. Vi har alle en tendens til skyklapper, når vi er dybt optaget af noget – og Instagram er ikke en undtagelse! Vi laver en total gennemgang af din profil og fremlægger både styrker og svagheder. På den måde får din profil et friskt pust, du får nye inputs og ideer og sikrer dig samtidig, at din indsats fremadrettet er funderet i data.