Hvem er Nordic Social?

Nordic Social er et digitalt bureau specialiseret i sociale medier. Vi er i vækst - det er vi, fordi vi altid fokuserer på at skabe så meget værdi for vores kunder, som overhoved muligt. Vi arbejder ikke kun benhårdt på at skabe et succesfuldt bureau, vi arbejder på at skabe en fantastisk arbejdsplads. Vi søger derfor løbende nye stjerneskud til vores team, der har lyst til at blive en central del af en ung og ambitiøs forretning i en vækstende branche.

Business Developer

Har du lyst til at blive en haj til forretningsudvikling og udvikle vores unge organisation? Denne praktikstilling er for dig, der ønsker hands-on erfaring med forretningsudvikling, data-analyse og salg & marketing. Vi forestiller os, at du har stærke kommunikative og analytiske evner, er vidensbegærlig og, vigtigst af alt, besidder et gennemtrængende gå-på-mod.

Content Creator

Har du lyst til at blive en stjerne til grafik, videoer og billeder? Denne praktikstilling er for dig, der ønsker hands-on erfaring med kreativ content-creation til både Facebook, Instagram & LinkedIn. Vi forventer, at du er kreativ anlagt og har et skarpt øje for kvalitet og detaljen.