Om at arbejde i Nordic Social

Vi arbejder ikke kun benhårdt på at skabe et succesfuldt bureau, vi arbejder på at skabe en fantastisk arbejdsplads. Derfor gør vi en dyd ud af at finde de helt rigtige mennesker til vores organisation. Hos os er arbejdskultur, medarbejdertrivsel og personlig udvikling altid i højsædet. Derfor skræddersyer vi en konkret udviklingsplan til dig, der har til formål at sikre din trivsel og fortløbende udvikling.

Vores forventninger

Vi leder efter dem, der vil være de bedste, men det betyder ikke noget om dine evner stammer fra uddannelse, tidligere stillinger eller Youtube. Det der til gengæld betyder noget er, at du er motiveret, har gå-på-mod og kan arbejde effektivt i et ambitiøst miljø med højt tempo.

Praktik / København

Grafiker

Content-produktion

Brænder du for det visuelle på sociale medier? Har du et øje for detaljen? Kan du producere fængende grafiske indtryk og jonglere bolde som en anden cirkusartist? Så er du måske vores næste digitale stjerne.

Tekstforfatter

Content-produktion

Har du en knivskarp og kreativ digital fyldepen? Er du detaljeorienteret og kan du sætte kommaer helt rigtigt? Så er du måske vores næste tekstforfatter!

"Vi har arbejdet med en del bureauer, og Nordic Social er i dag det eneste vi bruger. Det er første gang, at vi har oplevet, at et bureau tænker selvstændigt og leverer på et niveau, der er højere, end hvad vi selv ville kunne. Nordic Social forstår os, og leverer tårnhøj kvalitet". - Valde Gaarn Rasmussen, CCO & Co-Founder - Chabber