Om at arbejde i Nordic Social

Vi arbejder ikke kun benhårdt på at skabe et succesfuldt bureau, vi arbejder på at skabe en fantastisk arbejdsplads. Derfor gør vi en dyd ud af at finde de helt rigtige mennesker til vores organisation. Hos os er arbejdskultur, medarbejdertrivsel og personlig udvikling altid i højsædet. Derfor skræddersyer vi en konkret udviklingsplan til dig, der har til formål at sikre din trivsel og fortløbende udvikling.

Vores forventninger

Vi leder efter dem, der vil være de bedste, men det betyder ikke noget om dine evner stammer fra uddannelse, tidligere stillinger eller Youtube. Det der til gengæld betyder noget er, at du er motiveret, har gå-på-mod og kan lide at arbejde effektivt i et ungt og alsidigt miljø med højt tempo.

Ledig fuldtidsstilling / København

Paid Specialist

Paid/PPC

Er du en haj til betalt annoncering på Facebook & Instagram? Har du et godt overblik og er analytisk anlagt? Brænder du for digitale løsninger og for at skabe resultater? Så er denne stilling noget for dig!

Ledig deltidsstilling / København

Creative Specialist

Content-produktion

Brænder du for det visuelle på sociale medier? Har du et øje for detaljen? Kan du producere fængende grafiske indtryk og jonglere bolde som en anden cirkusartist? Så er du måske vores næste digitale stjerne.

Ledig deltidsstilling / Jylland

Business Developer

Salg

Er du en haj til relationsskabelse? Har du erfaring med proaktivt salg og digital marketing? Brænder du for digitale løsninger og for at skabe resultater? Så er vi måske et match!

"Vi har arbejdet med en del bureauer, og Nordic Social er i dag det eneste vi bruger. Det er første gang, at vi har oplevet, at et bureau tænker selvstændigt og leverer på et niveau, der er højere, end hvad vi selv ville kunne. Nordic Social forstår os, og leverer tårnhøj kvalitet".

 

- Valde Gaarn Rasmussen, CCO & Co-Founder - Chabber