Hvorfor annoncere på Pinterest?

Pinterest er siden 2010 gået hen og blevet det tredjestørste sociale medie, og har i dag over 250 millioner brugere. Pinterest er et kreativt knudepunkt hvor alle er velkomne – et sted hvor du som besøgende kommer for at blive inspireret og være en del af fællesskabet, et oplagt sted at annoncere til din målgruppe!


Brug Pinterest til at skabe variation i din annoncering.

Sammenligner man Pinterest med de andre annonceringsmuligheder som Facebook, Instagram & Snapchat, er Pinterest blandt de billigste løsninger. Det er stadig et relativt uudnyttet medie i Danmark, og annoncer på platformen kan både hjælpe dig med øget kendskabsgrad & målrettet trafik videre i dit marketingflow.


Hvordan arbejder vi med Pinterest?

Pinterest handler ikke kun om annoncering, det handler om at etablere et engagerende fællesskab omkring din virksomhed. Vi håndterer din profil fra A-Z og sørger for at skabe værdi for din målgruppe gennem visuelt fængende billeder og daglige interaktioner. Vi tester løbende forskellige visuelle tilgange og promoverer kun det indhold, der performer allerbedst. Vi sikrer dig den mest lønsomme og effektive løsning til annoncering på Pinterest.